Форум Токмака

Теми для публікацій та розмов


ТОКМАК голосует за ТАРАСЕНКО! №10.
29 липня 2009 (ТОКМАК)

Наш вуз
23 березня 2009 Сергiй Горбачевський

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 81.23.24.124 Тема: ТОКМАК голосует за ТАРАСЕНКО! №10.
Шановні виборці! Токмачани! 

02 серпня нам необхідно буде обрати міського голову, взявши участь у позачергових виборах. Свій вибір всі ви хочете зробити за найгіднішого, який буде керувати містом і більш за всіх піклуватися проблемами токмачан. Особливо хочеться обрати того, хто здатен зробити це, хто має для цього певний характер, досвід та необхідну активну життєву позицію, хто має бажання змінити загальну байдужість, повернути чиновників місцевої влади обличчям до проблем городян. 
На Ваших очах пройшла діяльність 4-х обраних міських голів упродовж 15 років. Будучи кандидатами, вони йшли з гаслами вирішити питання, на які сподівались виборці. Найвлучним і прохідним гаслом було – відремонтувати дороги та соціально захистити народ! Друге – відродити підприємства міста та покращити економіку! Сьогодні ви можете судити про їх діяльність не по передвиборчих обіцянках, а по справах. Розуміємо, наші опоненти скажуть, що не все залежить від самих голів, тому не вдалось втілити в життя свої обіцянки. Так, не все, але й обіцяти необхідно було виважено, те, що тобі по силах. Між тим, ті мери та залучені команди свої особисті прагнення, які, насправді, виношували, – втілили без вагань та сумнівів совісті. Хтось добудував будинки і дачі собі та своїй родині, провів газ, воду, опалення, придбав квартиру, авто, та ще й повернув борг спонсорам за моральну та матеріальну підтримку, розплатившись, правда, комунальним майном та землею. Всі мери значно збільшили апарат управлінців та суму коштів на їх утримання, заодно і працевлаштували своїх родичів, далеко не професіоналів. 
А за весь цей час, протягом 15 років, місто з усіх сторін обступали смітники, дороги ставали все потворнішими, підприємства, особливо бюджетонаповнюючі, залишались без уваги, піклування і контролю з боку міської влади, руйнувалось виробництво і тисячі токмачан залишились без роботи, з порушеними конституційними правами – невиплаченою за місяці, роки заробітною платою. І на сьогодні їх надокучливі протести викликають роздратованість у пихатої міської влади, яка геть чисто забула, кому вона зобов’язана своїм положенням, перед ким повинна відповідати і хто її утримує! 
Прийшов час обрати міського голову по його справах, а не обіцянках. Не того, за яким, начебто, прийдуть в місто гроші. Безплатний сир, як Ви знаєте, буває тільки в мишоловці. За ці гроші місто потім віддасть залишки свого комунального майна і, незабаром, всі Ви узнаєте, що на все встановлено “платні послуги”, явні чи не дуже. “Хлопці” почнуть повертати вкладене. 
Прийшов час обрати не того, який йде на вибори за наказом вищого керівництва своєї партії, для відпрацювання політтехнологій перед Президентськими виборами, а того. хто йде за покликом душі. Ми вважаємо, що на період повноважень міський голова повинен залишити лави своєї Партії, причому - з початку передвиборчої компанії. Хай з партіями - хто кращій, а хто гірший опікуються в Києві, Верховній Раді, а на місцях основний критерій – це особистість, авторитет перед громадянами, його попередні справи! 
Наш кандидат якраз і є такою людиною. Це - Тарасенко Володимир Миколайович!

29 липня 2009


1


  Закрити  
  Закрити